Ballina BOTA Berlin, familja mbretërore belge në 100-vjetorin e LIB

Berlin, familja mbretërore belge në 100-vjetorin e LIB

Mbreti i Belgjikës Filipi dhe mbretëresha Matilde nderuan viktimat e Luftës së Parë Botërore në kryeqytetin gjerman në kuadër të 100 vjetorit të përfundimit të këtij konflikti të përgjakshëm.

Kreu i shtetit belg dhe bashkëshortja e tij u takuan me presidentin Frank Walter Steinmeier dhe bashkëshorten e tij Elke Buedenbender.