Berat, konfirmohet në detyrë kryeprokurorja

17

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë Eloida Goxhin, prokurore dhe drejtuese në prokurorinë pranë gjykatës së Shkallës së Parë në Berat.

Vendimi u mor nga trupa gjykuese e përbërë nga Xhensila Pine, Brunilda Bekteshi, Suela Zhegu.