Ballina Showbiz “Balad” sjell një tjetër version të Encës

“Balad” sjell një tjetër version të Encës

Jemi mësuar që Encën e shohim gjithnjë provokuese dhe më shumë “të zhveshur” nëpër klipe sesa e veshur. Mirëpo, kënga e saj më e re ka sjellë këngëtaren në një tjetër dimension.

“Balada” quhet kënga baladë e saj, në të cilën ajo është munduar të sjellë një pamje serioze dhe të kuruar.

Në disa momente të këngës, i vetmi detaj që e identifikon atë më “Encën e vjetër” është dekolteja.

Fustani pastel ngjyrë gur kali është dhe trendi i vitit 2019, një model i pëlqyer nga vipat e huaj dhe shqiptarë po ashtu.