Bahamas, zhytësi sulmohet nga peshkaqeni

60

Një zhytës është vënë në rrezik për jetën, pasi së bashku me disa miq ai kishte shkuar për të zënë peshq në ujërat e Bahamas, kur është kafshuar në kokë dhe qafë nga një peshkaqen.

“E pashë veten vërtetë shumë keq. Duke parë këto pamje mund të them që jam me fat që jam akoma këtu,” – ka thënë Ëill Krause.

Krause më pas është shoqëruar në spital ku ka marrë ndihmën e menjëhershme mjekësore.