Australi, jahti përfshihet nga flakët

24

Një familje ka shpëtuar nga një dëmtim serioz, pasi jahti i tyre u përfshi nga flakët gjatë udhëtimit për në ishullin Rottnest, Australi.

Pesë të rritur dhe një fëmijë 5 vjec ishin në bordin e anijes 15 metra. Zjarri filloi në dhomën e motorit dhe u përhap para se pasagjerët të kërkonin ndihmë.

Asnjë nuk kishte xhaketa shpëtimi, prandaj u hodhën në ujë për t’i shpëtuar flakëve. Anija u dogj e gjitha dhe më pas u fundos në ujë.