Aurela Gaçe bën postimin e rrallë: E bekuar

38

Aurela Gaçe është aktive në rrjete sociale, sidomos atë Instagram.
Këngëtarja Aurela Gaçe në llogarinë e saj në Instagram publikon shpesh foto e video nga performancat e saj të magjishme, por shumë pak nga jeta që bën jashtë muzikës, shkruan.

Së fundmi, si rrallë herë ka publikuar foto të fëmijëve dhe pranë saj i ka shkruar edhe disa fjalë emocionuese.

”E gjithë pasuria ime në një foto. E bekuar”, – ka shkruar ajo pranë postimit.