Atletet që do të mbizotërojnë në 2019

319

Atletet kanë vite që janë rikthyer fuqishëm në modë dhe falë guximit të bloggereve, së fundmi janë përshtatur më së miri me çdo lloj veshje.

Nga veshjet klasike tek sportivet, nga palestra tek kostumet e zyrave, atletet tashmë mund ti vishni me gjithçka. Ato krijojnë një stil elegant, shik, dhe praktik. Ja disa nga tendencat e tyre që do të mbizotërojnë për 2019 dhe duhet t’i keni në gardërobën tuaj.

Atletet me platformë

Altetet me fjongo të madhe

Atletet e vrapit

Atletet me ngjyra

Atletet Klasike