Ballina KULTURË Arrestohet gruaja 93-vjeçare para vdekjes

Arrestohet gruaja 93-vjeçare para vdekjes

Në Astonishment,  Manchester, policia mori një kërkesë shumë të veçantë.

Një grua 93-vjeçare, Josie Birds, kërkoi të arrestohej me  dëshirën e saj të fundit para se të vdiste. Gruaja është shumë e sëmurë dhe në sajë të mbesës së saj, ajo arriti të përmbushë ëndrrën e saj.  Të kuptoj se si ndihet në anën e gabuar të ligjit.

Në një postim në Twitter, Pam Smith, nipi i zonjës, tregon historinë dhe falënderon Policinë e Madhe të Mançesterit për arrestimin e gjyshes së tij  për të realizuar ëndrrën e saj të pazakontë.

Por nga ana  tjetër policia i siguroi të gjithë që  arrestimi është i rremë.

Ne jemi të lumtur që bëmë  të buzëqeshë një zonjë të moshuar. E  ndihmuam që të  realizonte një nga dëshirat e saj të fundit“- janë shprehur policët.