Ameli nis të zhvillojë talentin për muzikën, të trashëguar nga prindërit e saj

45

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani janë ndër çiftet më të dashur për publikun dhe Albani është vazhdimisht me projekte të reja, ndërkohë që Miriami është disi më e tërhequr dhe më e përkushtuar në rritjen e vajzës.

Ameli, është po aq e bukur sa të dy prindërit e saj, por edhe e talentuar po ashtu. Në foton e postuar në Instagram nga Miriam Cani, shohim se Ameli ka filluar t`i bie pianos dhe po mëson këngët për Krishtlindje.

“Duke mësuar këngët për Krishtlindjet. Alban Skënderaj po të presim me mall,” – shkruan Miriami krahas fotos së Amelisë.