Albani dhe Miriami festojnë ditëlindjen e Amelisë

168

Si çdo vit për 28 Nëntor, në ditën e flamurit Miriam dhe Albani dinë t’i surprizojnë fansat e tyre me çdo foto dhe dedikimin më të ndjerë për të bijën dhe bashkë me të, për të gjithë shqiptarët.
Ditën e djeshme vogëlushja e tyre Ameli festoi 3-vjetorin e lindjes. E kuruar deri në detaje, ditëlindja e Amelisë, edhe këtë herë ka për kolonë zanore Festën e Flamurit dhe dekor, ngjyrat e tij.

Kështu do të jetë gjithmonë. Ameli do të rritet duke festuar në një ditë fatlume e do të ndihet përherë krenare për ditën kur lindi dhe për dy prindër që, çdo vit të saj do ta festojnë bashkë me flamurin.