Alban Skënderaj lajmëron koncertin e fundit dhe shkëputjen për një kohë të gjatë

38

Këngëtari i njohur Alban Skënderaj ka bërë së fundmi një postim paksa të çuditshëm në Instagram, ku njofton për një koncert të tij të fundit në Tiranë dhe shkëputjen për një kohë të gjatë.

“Koncerti im i fundit në Tiranë për një kohë të gjatë,” – shkruan këngëtari duke mos treguar asgjë më tepër.

Nuk dihet akoma arsyeja përse ai do të ndalojë performancat në kryeqytet, megjithatë shpresojmë të na sqarojë sa më parë!