Alarmante në burgun e Peqinit, 4 punonjëse rezultojnë të prekura nga COVID-19

19

4 punonjëse në burgun e Peqinit kanë rezultuar pozitive pas tamponit së kryer.

Mësohet se janë në gjendje shëndetësore të stabilizuar dhe ndodhen të karantinuar në banesat e tyre.

I prekur nga COVID-19 është raportuar edhe një mjek në Peqin.

Gjithashtu në gjendje të rëndë nga COVID-19 raportohet të jetë edhe ish-deputeti i Partisë Socialiste dhe ish-keyebashkiaku Skënder Hasa.