Ballina Showbiz Akuza të rënda për modelet e Victoria’s Secret

Akuza të rënda për modelet e Victoria’s Secret

Modelet e Victoria’s Secret janë akuzuar disa herë për editimin e fotografive që të duken sa më të përsosura.  Një llogari në Instagram ka bërë krahasimin e fotografive të modeleve në rrjete sociale me ato të sfilatave.

Vajzat heqin defektet që kanë rreth vetes ku përfshihen zvogëlimi i mjekrës, i belit dhe zmadhimi i përmasave.

Ndër “ëngjëjt” që akuzohen për përdorimin e photoshop-it janë edhe Bella Hadid, Kendall Jenner, Devon Winter dhe Elsa Hosk. Nuk kanë munguar komentet e fansave që i kritikojnë vajzat për promovimin e standarteve të pavërteta të bukurisë.