Akuza për blerjen e klikimeve, moderatori i njohur i kthehet Flori Mumajesit

29

Pas replikës së Flori Mumajesit për Sabri Fejzullahun dhe moderatorin Shpendi Lipa, të cilët gjatë bisedës për blerjen e klikimeve, morën si shembull Flori Mumajesin, Florit i është përgjigjur moderatori Lipa.

Në një postim në Instastory ai bën një shpjegim të gjatë në lidhje me bisedën e zhvilluar dhe kontekstin e saj, që sipas Lipës, Flori nuk e kishte kapur siç duhet.

“Sa i çela sytë dhe më tregun që Flori mumajesi e paska editu postimin që e ka bo për axhën Sabri edhe përveç të tjerash më paska përfshirë edhe mua, duke mu referuar si “prezantues”. E unë po e publikoj videon e plotë që mundeni me kuptu saktësisht ç’ka kam thënë, përfshirë edhe ty Flori Mumajesi.