Agnesa Vuthaj shkëlqen e veshur si nuse!

48

U zgjodh Miss Kosova ne vitin 2003 dhe Miss Albania ne 2004-ten, por që prej atëherë, bukuria e Agnesa Vuthaj mbetet e pandryshuar! Ajo vazhdon të konsiderohet si një prej vajzave më të bukura të Kosovës, dhe fotosesioni i fundit e tregon fare qartë përse. Agensa shfaqet aty e veshur si nuse duke dëshmuar kështu edhe një herë përse mbetet kaq e preferuar!