Afganistan, djali vogël ve proteza në këmbë dhe kërcen nga gëzimi!

0
1

Videoja është publikuar nga Kryqi i Kuq Ndërkombëtar që vepron edhe në Kabul.

Roya Musawi, punonjëse e Kryqit të Kuq ka sqaruar se djali i cili quhet Ahmed ka pësuar një incident në një fshat në Kabul gjatë konflikteve mes qeverisë dhe talebanëve.

 

7EA008F7-015E-467F-ACAB-59143BC6D197