7 kushtet që duhet të plotësoni nëse doni të udhëtoni në Itali dhe anasjelltas

201

Air Albania ka bërë me dije kushtet që duhet të plotësohen nga cdo udhëtar që kërkon të shkojë drejt Italisë ose anasjelltas.

Theksohet se do të lejohet të udhëtojnë personat që vërtetojnë se kanë partnerin ose partneren në Itali dhe kanë një marrëdhënie stabël.

Një tjetër kusht i rëndësishëm është dhe tamponi, ndërsa karantina 10 ditore është e detyruar për të gjithë personat që qëndrojnë më shumë se 120 orë në Itali.