5 shenjat e zodiakut me të cilat është thuajse e pamundur të krijosh një lidhje dashurie

505

Virgjëresha

Është ndoshta shenja më e pavarur e Zodiakut! Ato i afrohen marrëdhënieve nisur nga një pozicion shumë analitik dhe pothuajse menaxherial. Edhe nëse nuk është e qëllimshme, Virgjëresha mban automatikisht shumicën e njerëzve rrotull vetes derisa të jetë e sigurt se mund t’i besojë ato. Prandaj, ata nuk janë njerëzit më të lehtë, me të cilët mund të biesh në dashuri. Që të duash një person të kësaj shenje, duhet së pari të heqësh dorë nga muret që vendos Virgjëresha, gjë që nuk është në natyrën e saj. Por, pasi e bëjnë këtë hap, ata janë partnerë të jashtëzakonshëm. E deri sa kjo të ndodhë, do të marrë shumë po shumë kohë për të mbërritur në rezultatin final.

Akrepi

Janë mbretëreshat që nuk e dinë se çfarë duan. Ata luhaten si në të nxehtë dhe në të ftohtë, dhe kjo i bën ata vërtetë të vështirë për t’i dashur. Një Akrep mund të jetë një partner tepër i paqëndrueshëm. Për sa kohë që një person i kësaj shenje nuk maturohet emocionalisht, thjesht nuk është gati për një marrëdhënie të sinqertë dhe të gjatë.

Shigjetari

Nëse ka një shenjë më të paqëndrueshme dhe impulsive, në vend të parë janë të lindurit e kësaj shenje. Në një kuptim, kjo i bën ata partnerë shumë stimulues. Kushdo që rri me ta, kurrë nuk do të ndihet keq apo i mërzitur. Ata ndjekin vazhdimisht gjërat në jetë, aventurën e radhës, nxitimin, adrenalinën…të tillë e kanë ritmin! Dhe kjo nuk është shumë e favorshme për raportet në çift. Një Shigjetar ndihet i kënaqur vetëm kur gjen dikë që nuk e ndjek atë, por thjesht ecën bashkë me të në rrugëtimin e jetës.

Ujori

Janë natyra shumë të rezervura. Ata nuk janë kurrë të prirur për të qenë të hapur dhe për t’i lënë njerëzit e huaj të futen lehtë në jetën e tyre. Një Ujor ka nevojë për dikë që mund ta besojë vërtetë dhe të ndihet rehat, dhe kjo është arsyeja pse ata janë të vështirë për të rënë në dashuri.

Bricjapi

Kjo shenjë është imazhi i prakticitetit, efikasitetit dhe punës së madhe. Edhe pse kjo i bën ata tepër të besueshëm si punonjës ose bashkëpunëtorë, i bën ata pak të prirur për punët e pasionuara siç është dashuria. Kjo shenjë përballet me çdo marrëdhënie si një transaksion komercial. Ndaj, kujdes kur keni përballë një person të kësaj shenje.