5 Shenjat e zodiakut, me të cilat është më mirë të mos komunikoni fare!

706

Kujdes! Mos provokoni përfaqësuesit e këtyre shenjave zodiakale, përndryshe nuk do të jeni mirë. Secili prej nesh mund të humbasë durimin në çdo kohë.

Disa shpërthejnë ngadalë, ndërsa disa të tjerë shpërthejnë njëhërë e mirë dhe emocionet të cilat lirojnë gjatë zemërimit, shkojnë në nivele të rrezikshme.

Dashi

Dashi është një nga shenjat më kokëforta, impulsive dhe agresive të Zodiakut. Nuk do të themi se Dashi është e keqe, por nëse zemërohesh me të, ta dish se do të humbasësh në një mosmarrëveshje me të. Ata janë të lehtë për të humbur ekuilibrin, dhe ndonjë nga fjalët tuaja të pakujdesshme mund t’i bëjë ata të zemëruar. Dhe kur ata zemërohen, intensiteti i emocioneve të tyre është i tillë që nuk do të duken shumë të vogla.

Ndonëse Dashi ndershmërisht përpiqet të kontrollojë zemërimin e tij, nëse ju bëni pa dashje atë që nuk u pëlqen, nuk do të jeni në gjendje t’i shpëtoni zemërimit të tyre. Kjo shenjë e Zodiakut nuk është shumë e durueshme, kështu që konflikti i përgjigjet gjithmonë agresionit. Nga ana tjetër, nëse jeni besnik ndaj tyre, ata do të jenë miqtë tuaj më të mirë për gjithë jetën.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit janë të vendosur, të shoqërueshëm dhe të sigurtë. Luanit nuk i pëlqen të kërcënohet, dhe nëse papritmas mendoni për një sfidë, ai nuk do të tërhiqet derisa të mos ju pendojë për vendimin tuaj.

Asnjëherë mos diskutoni me Luanët! Mbreti i kafshëve është i ngrohtë nga natyra, dhe është shumë e vështirë për të që të jetë me gjakftohtë. Dhe kur ai zemërohet ose thjesht nuk bie dakord me ju, ai ka një regjim luftarak dhe është gati të sulmojë menjëherë.

Nëse pasionet ndezen, çdo gjë e vogël mund t’i largojë ata. Kjo shenjë e Zodiakut është e pamëshirshme dhe fjalët që do t’ju thonë me një sulm të tërbuar mund të jenë shumë të pasjellshme. Megjithatë, nëse keni kohë për të kërkuar falje përpara se gjithçka të shkojë shumë larg, mund të jeni në gjendje të shmangni probleme të mëdha.

Akrepi

Akrepi është një shenjë e furishme, e thellë dhe këmbëngulëse e Zodiakut, me të cilën është më mirë të mos shahesh. Akrepat nuk dashurojnë shumë kur diçka shkon keq, pasi ata e kanë konceptuar dhe janë të aftë për mizorinë më të madhe.

Jo, ata nuk janë përfaqësuesit më agresivë të Zodiakut, por është shumë e vështirë t’i falësh dhe të mos i kushtosh vëmendje asaj që të tjerët nuk do të kishin vënë re. Kjo do të thotë një gjë: nëse ju keni ofenduar Akrepin, mos mendoni se ai e ka harruar atë, edhe nëse të buzëqesh. E gjithë kjo do të kthehet tek ju si një bumerang, dhe ka shumë të ngjarë që ju të paktën ta prisni.

Shigjetari

Shigjetari duket i shoqërueshëm dhe i gëzuar. Sidoqoftë, lineariteti i kësaj shenje të Zodiakut ndonjëherë tejkalon çdo kufi dhe, është në gjendje t’ju thotë çdo gjë në formën më të pamëshirshme.

Edhe pse Shigjetarët kurrë nuk duan të lëndojnë ndjenjat e të tjerëve, vetë-besimi i tyre mund të çojë në fjalë të paarsyeshme, në një mënyrë ose në një tjetër, për të lënduar një person.

Me këtë shenjë të Zodiakut është e vështirë të diskutohet, sepse ata do të kërkojnë ndonjë argument logjik për t’ju fituar. Mos harroni se fjalët fyese që fluturojnë nga goja e tyre nuk fliten me zemërim, por më tepër për shkak të padurimit dhe natyrës impulsive të Shigjetarit.

Bricjapi

Bricjapët janë shumë kokëfortë, nuk dinë si t’i falin dhe t’i marrin seriozisht dallimet e njerëzve. Duhet të detyroheni që ta nxirrni Bricjapin nga vetja, sepse ata janë shumë të qetë dhe të balancuara. Sidoqoftë, në qoftë se i bën ata të zemëruar, nuk do të ndihesh më mirë.

Nëse do të luftoni me Bricjapin, do t’ju duhet një forcë e madhe, pasi kjo shenjë nuk heq dorë dhe shkon deri në fund, derisa të heqësh dorë vullnetarisht. Nëse ata kanë vendosur diçka, ata nuk do të lëvizin dhe të gjitha këshillat dhe këshillimet tuaja nuk do të kenë efekt mbi ta. Gjatë një lufte, Bricjapi beson se ai gjithmonë ka të drejtë dhe mund të jetë shumë mizor me fjalë.