Kazanët e plehrave, shpresa për mbijetesë

365

Koronavirusi e ka bërë edhe më të pamundur jetosen për njerëzit në varfëri ekstreme.

Izolimin në shtëpi, me sa duket njerëzit në varfëri ekstreme nuk e shohin si zgjidhje.

Disa fotografi që vijnë nga Kosova, nëpërmjet kallo.com, e tregojnë këtë gjë.

Kosova ka nivel të lartë të varfërisë dhe papunësisë, ndërsa mbledhja e mbetjeve, është mbijetesë për familjet e varfëra.

Numri total i të infektuarve me koronavirus në Kosovë, ka shkuar në 94./noa