Mrekullia e gjethes së dafinës

53

Zakonisht, ne përdorim bimë dhe erëza të ndryshme për të shijuar ushqimet, pa menduar se këta përbërës kuzhine mund të përdoren edhe për qëllime të tjera.

Një rast i tillë është përdorimi i gjetheve të dafinës. Duke djegur një gjethe dafine aroma e veçantë dhe e dallueshme e saj ka një efekt tepër qetësues në trupin e njeriut. Gjethet e dafinës kanë qenë prej shekujsh pjesë e mjekësisë natyrore.