Katër gjërat që gratë franceze nuk i kanë përdorur asnjëherë për flokët

52

Karakteristikë e femrave franceze është që mund të dalin pa tualet dhe përsëri të duken bukur. Epo disa sekrete i kanë me patjetër! Po ju zbulojmë vetëm katër prej tyre:

1. Mos i lyeni asnjëherë flokët tuaj: Ose nëse doni të fshihni thinjat, atëherë lyejini si ngjyra juaj natyrale.
2. Mos i thani flokët me tharësë, era i bën flokët tuaj të duken më natyrale dhe të shëndetshme pasi nuk rrezikoni që t’ju digjen.
3. Nuk mbajnë aksesorë për flokët. Evitojini ato, dhe nëse jeni 18 vjeç, pasi nuk do t’ju zbukurojnë. Po ta mendoni mirë, me siguri nuk ju kujtohet ndonjë grua franceze me kapse në kokë.
4. Parfumin përdoreni mbrapa veshëve, në flokë dhe në qafë, kështu që aroma e mirë do t’ju rrethoje gjithmonë në flokët tuaj.