4 arsyet pse duhet të hidhni menjëherë ushqimin nëse një mizë bie në kontakt me të

42

Nuk është e rrallë që një insekt të afrohet drejt ushqimeve që konsumojmë. Insekti i zakonshëm që afrohet në ushqim është miza. Shumë njerëz nuk bezdisen nga ky fakt dhe vijojnë të konsumojnë ushqimin e tyre sikur të mos kishte ndodhur asgjë

Por kjo gjë nuk duhet bërë për katër arsye të cilat do të ilustrohen më poshtë.

Miza mund të vjellë në ushqimin tuaj!

Miza mund të hedhë vezë embrionale në ushqimin që ju po konsumoni!

Këmbet e krahët e mizave janë fole bakteresh të cilat mund të bien në kontakt me ushqimin tuaj.

Mizat janë mbartëse të 60 sëmundjeve!