29 milionë mesazhe në WhatsApp çdo minutë

62

Sipas raportit të një përllogaritje nga qendra Ekonomike Digitale (Ced), e cila e ka prezantuar në Romë, rezulton se çdo 60 sekonda në botë dërgohen 29 milionë mesazhe në WhatsApp.

Gjithashu në raport deklarohen edhe 156 milion emaile, 243 mijë foto postohen në Facebook dhe 65 mijë foto në Instagram, 350 mijë twit në Twitter dhe ngarkohen 210 mijë snap në Snapchat.