2 shenjat më të ndrojtura të horoskopit! A jeni ju njëra ndër to?

53

Gaforrja

Ata që kanë lindur nën shenjën e Gaforres janë njerëz të rezervuar, të qetë, të cilët nuk dëshirojnë të shoqërohen me njerëz që nuk u pëlqejnë.

Ata gjithashtu kanë tendencë të jenë të pasigurt dhe nuk duan të besojnë të tjerët për shkak të zhgënjimeve në të kaluarën.

Peshqit

Ata që lindin në shenjën e Peshqve janë shumë të ndjeshëm dhe shqetësohen shumë për të tjerët. Për të mos lënduar të tjerët ata heshtin dhe nuk veprojnë. Peshqit i frikësohen gjykimit dhe mendimit që njerëzit e tjerë kanë mbi to. Ata kanë frikë se mos keqkuptohen nga të tjerët.