11 lodrat e viteve ’90-të që do t’ju bëjnë të pasur nëse i keni akoma

26

Kur kemi qenë fëmijë të gjithë kemi pasur lodrat tona të preferuara, dhe pasi kemi blerë të reja i kemi ndërruar ato.
Por nëse prindërit tuaj preferojnë të ruajnë gjërat dhe kujtimet bashkë me to, bëni mirë t’i hidhni një sy bodrumit për të parë nëse këto lodra janë ende aty.
Disa prej tyre mund të kenë vlerë të madhe monetare dhe shiten me çmime marramendëse në eBay.

Më poshtë do të shihni një listë 11 lodrat e viteve ’90-të që do t’ju bëjnë të pasur nëse i keni akoma:

1. AMAGOTCHI MOTHRA CLEAR BLUE – 260 $
2. NINTENDO GAME BOY ORIGINAL – 900 $
3. ARUSHËT CARE – 1,124 $
4. KUKULLA BARBIE GOLDEN DREAM – 380 $
5. KRIJESA FURBY – 1000 $
6. DELUXE TALKBOY – 270 $
7. KUKULLAT E VOGLA POLLY- 1800 $
8. FURRA HASBRO EASY-BAKE ULTIMATE – 500 $
9. HASBRO BOP IT EXTREME 2 – 228 $
10. ELMO – 400 $
11. KOLEKSIONI I KUKULLAVE SPICE GIRLS – 445.00 $